úterý 29. dubna 2014

Peče o tělo: kvalitní tělová mléka

Peče o tělo: kvalitní tělová mléka

Péče o tělo je důležitým předpokladem pro uchování si mladé pokožky po co nejdelší dobu. Dokážete o své tělo dobře pečovat? Mimo jiné je důležité vybrat si kvalitní tělové mléko.

Tělová mléka Bi-Oil

Pečujte o své tělo

Aby vaše pokožka byla zdravá a dobře vypadala, je nutné ji věnovat každodenní péči. Při její mytí používejte jemné mýdlo a upřednostňujte sprchování před koupáním, díky kterému se lépe zbavíte odumřelých šupinek. Péče o tělo však koupelí nekončí. Svou kůži byste měli každý den hydratovat vhodným tělových mlékem.

Tělová mléka


K péči o tělo přispějete i zdravou a vyváženou stravou, dostatečným množstvím tekutin a celkově zdravým životním stylem s dostatkem spánku, minimem alkoholu a určitě byste neměli kouřit. Kouření má na pokožku negativní dopad. Pokožka kuřáka je typická nezdravou barvou a rychleji stárne.
Jak jsme si uvedli, na péči o tělo byste měli myslet každý den. Zvláštní pozornost ji však věnujte v zimním období či naopak při nadměrném slunečním záření, kdy je pokožka citlivější.

Výběr tělového mléka

Pro každodenní hydrataci pokožky je nutné používat tělové mléko. Zpomalíte stárnutí kůže a díky tomu bude déle pružná.
Na trhu seženete různé druhy tělového mléka. Jak si vybrat to správné pro vás? Berte především v potaz typ pokožky. Pro mastnější pokožku je lepší volit přípravky s lehčím složením, pro suchou pokožku volte tělová mléka s hutnější konzistencí.
Kromě typu pleti vybírejte tělová mléka i podle ročního období a věku. Některé tělové mléka jsou přímo určená pro konkrétní věkovou skupinu.
Ať už máte jakoukoliv pleť, patříte do jakékoliv věkové skupiny a sháníte tělové mléko pro libovolné období, vyhněte se přípravkům s parabeny. Jde o konzervanty, které mohou vést i k vypěstování alergií a některé dokonce narušují hormonální rovnováhu v těle.
Rozmanitou kosmetiku a tělová mléka vyrábějí mnohé značky. Kvalitou se mohou do velké míry lišit. Vyberte si značku, která vám bude vyhovovat. Kvalitní tělová mléka můžete koupit zde.

3 komentáře:

  1. Jéé, Bi- oil jsem používala v těhotenství a po porodu, abych neměla tak výrazné strie. Musím říct, že i hodně pomohl! Teď už používám jiný krém na ruce a tělo. Doporučila mi ho kamarádka a je fakt naprosto skvělý. Hezky hydratuje, ale nemastí a rychle se vsakuje do kůže. Prostě splňuje vše, co si od krému na ruce a tělo přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Bi- Oil používám zatím jen 3 měsíce. Dostala jsem na něj hodně typů, skrz těhotenství a strie. Musím zatím říct, že mi vážně vyhovuje. Krásně po něm pokožka voní a zůstává hebká. Střídám ještě s Niveou. Horší je na Bi-Oil ta cena. Je dražší, ale na druhou stranu mi chvíli vydrží. Díky kamarádce, jsem se dostala ke slevě na tento produkt a to díky slevovým kupónům .Ráda tip pošlu dál.

    OdpovědětVymazat
  3. O tělo se snažím pečovat každý večer po sprše. Mám takový svůj večerní rituál, který zahrnuje tělový olej od značky Bi-Oil, který mi kůži krásně promastí a zůstává tak vyživená. Nevýhodou tohoto produktu je, že cena je opravdu vysoká a stále roste. Dále používám pleťové tonikum od společnosti StriVectin, který pleť krásně hydratuje.

    OdpovědětVymazat