středa 10. prosince 2014

Dárkové kazety Gucci jsou určené moderním mužům a ženám

Dárkové kazety Gucci jsou určené moderním mužům a ženám

Dalším úspěšným italským návrhářem je bezpochyby Gucci, který se stejně jako někteří další úspěšní návrháři proslavil především v oděvní oblasti. Většina takových návrhářů se zaměřuje kromě oblečení i na další osobité prvky, které poskytují zákazníkům pocit luxusu. Stejně dobře, jako se cítíte v kvalitním oblečení, se jistě budete cítit i v zahalení stejně kvalitního parfému.

Dárkové kazety Gucci obsahují vůně, které jsou elegantní stejně jako oblečení od stejné značky. Vůně od Gucci jsou velmi výrazné a částečně i odvážné. Elegantní efekt těchto vůní je více než vhodný pro moderní muže i ženy a rozhodně není vtíravý nebo nevkusný. Kombinace jednotlivých prvků vůní může na první pohled působit neslučitelně, ale o to více je překvapivý výsledný efekt, který má opravdu dlouhodobý účinek a prezentuje vaši vnitřní osobnost. Gucci nedělá rozdíly mezi ženami i muži, kteří chtějí dosáhnout úspěchu. Připravila jednotlivé kolekce pro obě pohlaví.

4 komentáře:

  1. Přesně nad něčím takovým uvažuji jako nad dárkem pro manžela. On si právě na takovéto drahé značky dost potrpí, takže si myslím, že toto by se mu mohlo hodně líbit. Ještě jsem se teda dívala na páské opasky od té stejné značky. Přemýšlím co z toho vybrat. Dárkovou kazetu nebo opasek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že taková dárková kazeta je skvělý dárek. Zvlášť pokud je od Gucci. Manžel bude mít za dva měsíce narozeniny a je teda pravda, že on si na drahou kosmetiku sice moc nepotrpí, ale věřím tomu, že něco takového by mu taky udělalo radost. Možná mu něco takového nakonec tedy koupím.

      Vymazat
  2. Gucci dělá parádní kosmetiku, mám s jejich věcmi opravdu dobré zkušenosti. Hlavně teda s parfémy. Přemýšlím, že bych něco podobného letos koupila jako dárek manželovi. Říkala jsem si ale, že bych k tomu ještě něco přihodila. Napadl mě třeba pánský krém na vrásky. Co myslíte, je to dobrý nápad?

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsem úplně člověk, který by se nějak vyžíval v kosmetice, ale vzhledem k tomu, že i moje žena chodí na prodlužování řas a další zákroky, prostě na kosmetiku, aby byla krásná. Tak i já občas využiju nějakou tu mužskou kosmetiku. Počínaje parfémem, pak gelem na vlasy a příležitostně si dávám i pánskou pleťovou masku. :)

    OdpovědětVymazat